ZombiU Diğer Platformlara da Gelebilir

07.06.2012 12:47 Gökhan Yılmaz

 
     Ubisoft ile yapılan röportajda Başkan Yardımcısı Tony Key, Nintendo Wii U için özel olarak geliştirildiği duyurulan ZombiU'nun bir süre sonra özelliğini yitirerek diğer platformlara da gelebileceğini söyledi.
 
     "ZombiU, ana fikir olarak Wii U için geliştirildi ve bu platformda harika olması için tasarlandı. Diğer platformlarda çalışması için bazı değişikliklerin yapılması gerekli. Ama bu değişiklikler yapılamaz değil, en azından altı ay sonra.
 
     Wii U için geliştirdiğimiz oyunlar sonucunda kazandığımız tecrübeleri sadece Microsoft'un SmartGlass teknolojisinde değil, PlayStation 3 ve Vita arasındaki Cross-play özelliğinde de kullanabiliriz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler