Zombi U'dan İlk Yapımcı Günlüğü Yayınlandı

24.08.2012 16:46 Talha Aynacı

 
   Geçtiğimiz E3 fuarında Nintendo Wii U'ya özel duyurulan Zombi U, konsolun hardcore kitleye hitap eden oyunları arasında ilk sırada yer alıyor. Ubisoft tarafından yayınlanan bu ilk yapımcı günlüğünde ise oyunun hedefleri  ve ne gibi özelliklere sahip olduğuna değinilmiş.
 
   Yapım sorumlusu Guillaume Brunier'in söz aldığı videoda anlatılanlara göre oyun 2012'nin Londra'sında geçecek. İnsanların zombilere dönüşmesinin sebebi ise malumunuz bir virüs. Hayatta kalma - korku türü olarak tanımlanan Zombi U, gerçekçi bir atmosfer sunulmak üzere yapılmış. Bruiner'in iddasına göre: "daha önce hiç deneyim etmediğiniz bir zombi oyunu."
 
   Kontrol ettiğiniz karakter öldüğünde yola aynı karakterle devam edemiyorsunuz. Yakın bölgede hayatta kalmayı başarmış bir insan olarak ilerlemeye devam ediyorsunuz, hatta ölen karakterinize zombi olarak rastlayıp, çantasındaki önemli gereçleri alabiliyoruz. Yapım ekibi olarak eski nesil korku oyunlarına özlem duyduklarını belirten Bruiner, Zombi U ile o özlenen eski korku deneyimini sunmayı hedeflediklerini belirtiyor. Video ayrıca Wii U tablet kontrollerinin nasıl kullanıldığına dair ipuçları da içeriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler