Zone of Enders HD Collection Duyuruldu

Duyuruda oyunun kapak resimleri de gözüküyor.
03.06.2011 12:53 Ersin Kılıç


     E3 2011 fuarına katılmayan Hideo Kojima yeni oyun duyurularını bu sabah gerçekleştirdi. Sabah yaptığımız haberde Hideo kojima'nın Metal Gear Solid HD Collection paketini duyurduğunu belirtmiştik. Yeni oyun motorunu da tanıtan Hideo Kojima bu duyurular ile birlikte Zone of Enders HD Collection paketini de duyurdu.
 
     Herkes üçüncü oyun duyurusunu beklerken sürpriz yapan Kojima, en ünlü serilerinden biri olan Zone of Enders ve 2nd Runner'ın HD olarak PS3 ve Xbox 360'ta boy göstereceğini belirtti.
 
      Sunrise Animation şirketi tarafından yapılan ara sahneleri ile dikkat çeken Zone of Enders serisi, hikayesini OVA, 26 bölümlük anime serisi ve GameBoy Advance'a çıkan yan oyunu ile devam ettirmişti.

      Oyunun yüksek çözünürlüğe sahip olan HD Collection paketinde ise oyun PS3 ve Xbox 360 için emüle değil, adeta baştan yaratılıyor. Değiştirilen yeni kullanıcı ara yüzü dışında tekrar çizilen 2D sanatsal çalışmalar, fontlar ve efektler ile oyuna yeni bir görünüm kazandırılmış. Yeni seslendirmeler ile birlikte PS3, PSP arasında kayıt imkanı da sağlayan oyunda Trophy ve Achievement desteği de bulunacak.

      22.Yüzyılda geçen hikayesi ve insanoğlunun Mars'ı kolonileştirmesinden sonra Jupiter gibi gezegenlere de göz diktiği oyun farklı oynanış tarzıyla da dikkat çekmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zone of the Enders HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 5 Saat önce Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 7 Saat önce Alien: Rogue Incursion'a ilk Bakış Atıldı: Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 8 Saat önce Yeni ASTRO BOT Oyunu Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler