Zynga: Xbox Live, Farmville için Çok Küçük

Xbox Live'da Farmville oynama düşüncesi pek çekici gelmiyor
19.03.2011 11:48 Alkan Adakaner


     Farmville'in nasıl büyük bir çılgınlığa dönüştüğüne hepimiz şahit olduk. Facebook'ta büyük ilgi gören oyun geliştiricisi Zynga'ya da büyük başarılar kazandırmıştı. Geçen yıl iPhone için de yayınlanan oyunu başka platformlarda da görebiliriz, ama bu platformdan birisi Xbox Live olmayacak gibi görünüyor.
 
     Zynga'nın şef oyun tasarımcısı Brian Reynolds, Xbox Live'daki oyuncu sayısının Farmville için yeterli olmadığını söyledi. Geliştirici firmanın Farmville için çok daha geniş bir kitleye ihtiyacı varmış.
 
      Örnek olarak arkadaşlarının sadece %20-30'unun Xbox 360 sahibi olabileceğini, ama %100'ünün facebook ve mobil telefona sahip olduğunu söyleyen Reynolds, arkadaşlarının muhtemelen %90'ının da akıllı telefon kullandığını da belirtti.
 
      Xbox Live'ın 23 milyon aktif kullanıcısı var, facebook'un ise 600 milyon üyesi ve geçen yılki rakamlara baktığımızda Farmville'in 62 milyon oyuncusu olduğunu görüyoruz. Yani Xbox Live'daki kullanıcı sayısı Farmville için gerçekten de yeterli değil.
 
      Diğer taraftan ise Xbox Live'da kim Farmville oynamak ister? Genel olarak hardcore kitleden oluşan Xbox Live oyuncuları sanırım Farmville'le ilgilenmezler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler