eFootball 2024 Denuvo Korumasını Kullanıyor: Oyuncular Eleştiriyor

10.09.2023 17:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami tarafından oyunculara sunulan spor oyunu eFootball için Ağustos ayında yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme Denuvo korumasını oyuna dahil etti. Şimdi ise Konami, tahmin edebileceğiniz gibi eFootball 2024'ü sundu ve aynı zamanda tüm PC oyuncularının çekinceli baktığı Denuvo'da burada yerini aldı.
 
Denuvo korumasının çökme sorunları yaşattığı belirtiliyor
 
 
 
eFootball 2024'ün sunulmasıyla beraber bazı çökme problemlerinin olduğundan bahsedildi. Denuvo'nun varlığıyla beraber bazı PC oyuncuları birçok sorun yaşamaya devam ediyor. Konami bu çökmelerle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı, Bu nedenle ne zaman düzeltme getirilip getirilmeyeceğini bilmiyoruz. 
 
eFootball 2024 oynaması ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle birçok kişi Konami'nin Denuvo'yu oyuna neden eklendiğini sorguluyor ve merak ediyor. 
 
Denuvo'dan bahsetmişken EA SPORTS FC 24 oyunu da bu korumaya sahip olacak. Burada EA firmasının satışlarını korumaya çalıştığını söyleyebiliriz. eFootball 2024'ün aksine EA SPORTS FC 24 oynaması ücretsiz bir oyun değil. 
 
Peki siz eFootball 2024'ün gidişatını nasıl buluyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
eFootball 2022 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler