EverQuest Next PS4'e Gelecek mi?

03.08.2013 21:14 Samet Konuksal


    Sony'nin geçtiğimiz gün SOE Live 2013 etkinliğinde tanıttığı EverQuest Next, ilk haberleriyle birlikte MMO oyuncularının beğenisini kazanmayı başardı. Sony Online Entertainment tarafından geliştirilen EQN için PS4 açıklaması yapıldı.
 
    Bildiğiniz üzere oyun sadece PC için duyuruldu. Fakat Sony Online Entertainment, ilerleyen dönemde PS4 planlarının olduğunu şimdiden açıkladı. Yaptığı açıklamada serinin yönetmeni Dave Georgeson, "PC dışındaki platformlara çıkmamız için öncelikle oyunun temel sürümünü istediğimiz seviyeye getirmeliyiz. Oyunu o seviyelere çıkardıktan sonra, diğer platformlarla ilgili konuşabiliriz." sözlerini söyledi.
 
    Oyunun yine de PC oyuncularına göre geliştirildiğini söyleyen Georgeson, "Hedefimizde hiçbir zaman kontrolcü dostu bir oyun yapmak olmadı. Fakat oyunun tarzında değişiklikler yapınca ve kullanılabilir yetenek sayısı azalınca kendiliğinden konsol dostu bir hale geldi." açıklamalarını yaptı.
 
    Son olarak röportajda Georgeson, EQN'in PC sürümüyle ilgili de açıklamalar yaptı. Optimizasyon konusunda büyük çalışmalar yaptıklarını söyleyen yönetmen, hedeflerinin 4-5 yıllık makinalarda oyunu düzgün bir şekilde çalıştırmak olduğunu belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EverQuest Next Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler