genDESIGN Yeni Oyununun Sinyalini mi Veriyor?

02.01.2018 10:38 Gazali Çetinkaya

 
 
   The Last Guardian, ICO ve Shadow of the Colossus yönetmeni Fumito Ueda'nın 2014'te kurduğu stüdyo genDESIGN yeni oyununun sinyalini veriyor olabilir.
 
   genDESIGN'ın resmi websitesi giriş sayfasında oyuncuların yeni yılını kutluyor ve stüdyonun yeni oyununa ait olduğu düşünülen bir görsel bulunmakta. Görselde güvercinler, bir kız ve devasa bir yaratık yer alıyor. Görselin tam haline aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
   Bu görsel stüdyonun yeni oyununa ait olmasa bile genDESIGN'ın şu anda yeni bir oyun üzerinde çalıştığını biliyoruz. Geçtiğimiz yılın ortalarında Eurogamer ile konuşan Fumito Ueda bir sonraki "Oyunu en kısa sürede bitirmek istiyorum." demişti ve şu şekilde devam etmişti:

   "Daha önce yarattığımız üç oyununun birbirine çok benzeyeceğini tasarlamamıştık. Bir oyun yaratmaya başladığım zaman, her zaman farklı bir şey yaratacağımızı düşünüyorum. Fakat sonuca baktığımızda üç oyunda da benzerlikler var. Bir oyunun başka bir oyun ile bağlantı kurduğu bir an vardır, ancak başta koymazsınız, geliştirme sürecinde oluşur. Şimdi, sanırım çok farklı bir şey yaratıyorum, ancak sonuçta ne olur? O konuda bir şey söyleyemem."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Guardian Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler