Half Life 3'e Gabe Newell'lı Poster

11.02.2012 01:54 Ersin Kılıç


    Daha resmi olarak duyurulmamasına rağmen bu kadar çok spekülasyon yapılıp, bu kadar çok konuşulan başka bir oyun yoktur sanırım. Valve'ın en ufak şeyden bile nem kapmamızı sağladığı Half Life 3'ten bahsediyorum. Hal böyle olunca oyun severlerin Half Life'a olan ilgisi ve özlemi de büyüyor. Neyse ki bu özlemi başarılı bir şekilde yansıtanlar var.
 
     İşte G-e-e-r-s kod adlı Deviantart kullanıcısı olan Darren Lim geers'te bu isimlerden birisi. Farklı oyunlara ait çalışmaları da bulunan Deers, yaptığı yeni bir çalışma ile Half Life 3'e ayrı bir hava katmış. Arka plan ve detay bakımından son derece zengin olan bu çalışmada meşhur kostümümüzün içerisinde Gordon Freeman yerine Gabe Newell'i görüyoruz.
 
     Bu başarılı çalışmaya aşağıdan göz atabilir, duvar kağıdı versiyonuna ise çizerin Deviantart sayfasından ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler