iBuyPower'ın SteamOs Cihazının Donanımı Açıklandı!

26.11.2013 22:34 Samet Konuksal


    Daha önce de mini PC'ler üreten iBuyPower, bugün itibariyle iki farklı Steam Machine'ini ortaya çıkarmıştı. Gordon ve Freeman adındaki SteamOs cihazlarıyla ilgili teknik özellikler yayınlandı. 
 
    Belirtilenlere göre iBuyPower'ın üreteceği Steam Machine'ler, 499 dolardan satılacak. Bu iki donanım arasında tek fark, renk açısından karşımıza çıkacak. Steam kütüphanesindeki bütün oyunları 1080p ve 60 fps'de çalıştıracağı söylenen mini PC'nin donanımı tam olarak açıklanmasa da, bazı detaylar ortaya çıktı.
 
    Belirtilenlere göre Gordon ve Freeman, birden fazla çekirdeğe sahip AMD tabanlı CPU kullanacak. Ekran kartı konusunda ise karşımıza AMD Radeon R9 270 çıkacak. 500 GB'lık hard diskin de yer alacağı mini PC'ler, 2014'te piyasaya sunulacak. 
 
    iBuyPower'ın satışa çıkaracağı 499 dolarlık pakette Valve'ın üreteceği Steam Controller da yer alacak. SteamOs işletim sistemi kurulu olacak olan Gordon ve Freeman'da Xbox 360 kontrolcüsü veya Oculus Rift gibi ek donanımlar kullanmak da mümkün
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler