iPhone 4S İlk Gün 1 Milyon Ön-Alıma Ulaştı

iPhone 4S oyuncular için de oldukça çekici bir cihaz olacak
10.10.2011 20:44 Alkan Adakaner


      Daha önceki bir haberimizde iPhone 4S'in ilk 12 saatte 200.000 ön-alım rakamına ulaştığını duyurmuştuk. Anlaşılan bu sadece buz dağının görünen yüzüymüş; çünkü ilk gün rakamları çok daha fazla oldu.
 
      Yapılan açıklamaya göre iPhone 4S ilk gününde 1 milyon ön-alıma ulaştı. Bu rakam şu ana kadarki herhangi bir iPhone modelinden daha fazlaymış. iPhone 5 duyurusu beklenirken 4S'in duyurulması bazı kişilerde hayal kırıklığı yaratsa da anlaşılan müşterilerin ilgisi hiç de azalmamış.
 
     Satış rakamlarının bu kadar çok artmasında Steve Jobs'ın vefat etmesinin de payının olduğunu düşününler var. Aslında bu kanı pek de yanlış değil, ama ne olursa olsun iPhone'un her yeni modelinin büyük bir merakla beklendiği de inkar edilemez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 8 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler