id Software: Doom 4 Harika Olacak

Doom 4 görsel olarak yine çıtayı yükseltecektir
02.03.2012 10:05 Alkan Adakaner


      Doom 4'ün bir süre önce sızan ekran görüntüleri ve bu görüntüler üzerinden sürdürülen tartışmalar oyuncuların bu oyunun grafikleri konusuna ne kadar önem verdiklerinin bir göstergesi. Ne de olsa Doom serisi görsel olarak çıktığı dönemin standartlarını zorlaşmıştır.
 
     Sızan ekran görüntülerinin kalitesini beğenmeyen oyuncuların olduğunu çeşitli tartışmalara bakarak söyleyebiliriz. id Software yetkilileri ise Doom 4'ün grafikleri konusunda çok iddialılar. id Software'in tasarım yönetmeni Matthew Hooper'ın açıklamaları serinin hayranlarını mutlu edecektir:

     "Doom 4'ü gördüğünüzde sızdığı söylenen görüntülerle hiç bir ilgisinin olmadığını göreceksiniz. Oyun resmi olarak duyurulduğunda harika şeyler göreceksiniz. Serinin hayranları çok mutlu olacak"
 
     id Software yetkilisinin bu açıklamasını aslında grafiklerin çok daha iyi olacağı yönünde yorumlamak mümkün, çünkü bu görüntülerin Doom 4'ün geliştirme aşamasına ait olduğunu hala doğrudan reddetmiş değiller. Sızan görüntülerin hazırladığımız şeyle ilgisi yok derken aslında görsel kaliteyi vurguluyor gibiler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 6 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler