id Software: İlk Doom 4 Projesinin Ruhu Yoktu

03.08.2013 11:00 Alkan Adakaner


    Doom 4'ün iptal edilen ilk projesinin ardından id Software oyunun dünyasını yeniden yaratmak için harekete geçmişti. Doom 4'e yeniden şekil veren stüdyonun ilk projeyi iptal etmesinin sebebi firmanın yöneticilerinden Tim Willits tarafından açıklandı.
 
    Tim Willits, Doom 4'ün sanatsal veya teknik yönden kötü olmadığını buna karşın oyunun ruhunun olmadığını hissettiklerini söyledi. Bu nedenle ilk Doom 4 projesi tamamen iptal edilmiş. Oyunun kimlik krizinde olduğunu da belirten Willits, herkesin Doom'un verdiği hissi bildiğini ve bu histen uzaklaşmak istemediklerini belirtiyor.
 
    Belki de Doom 4'ün ilk projesinin piyasaya sürülmesi halinde kötü olarak görülmeyeceğini söyleyen yetkili, buna karşın yeterince iyi bir oyunla karşımıza çıkmamış olacaklarını da vurguluyor. Sanırım id Software bu konuda en doğru kararı verdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 13 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler