İddia: Star Wars Jedi: Fallen Order Cuma Günü PS5'e Çıkacak

09.06.2021 18:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Star Wars Jedi: Fallen Order Ocak ayında daha güçlü platformlara uyumlu olacak teknik bir yükseltme aldı. Güncellemenin ardından yeni nesil bir konsol sürümüne çıkacağı haberleri ortaya çıktı.
 
Oyunun yeni nesil sürümünün ne zaman geleceğine dair kesin tarih şu ana kadar resmi olarak açıklanmadı. Ancak The Gamer tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapor, duyurunun bu Cuma gününe kadar gelebileceğini ve çıkışın yine Cuma günü gerçekleşebileceğini ortaya koyuyor.
 
İngiltere'deki bir perakendeciden gelen raporda: "Mağazalar bugün PS5 için Star Wars Jedi: Fallen Order'ın fiziksel kopyalarını aldı ve merkez ofis tarafından 11 Haziran Cuma günü bir duyuru ve yayın olacağı bildirildi. 
 
EA veya Respawn tarafından bu iddialara yanıt olarak herhangi bir geri dönüş gelmedi. Bu yüzden bu raporun gerçek olup olmadığını görmek için biraz daha beklememiz gerekecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SAND LAND İçin Oyun Demosu Yayınlandı 46 Dk önce Rusted Moss Konsollar için 20 Haziran'da Çıkıyor 1 Saat önce Planetiles ile Kendi Dünyanızı Oluşturabilirsiniz 1 Saat önce Yeni Bir Platform Deneyimi: Saviorless 1 Saat önce Sand Land'in PC ve Konsollar İçin Demosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler