İkinci Dünya Savaşı Online FPS Oyunu Enlisted 10 Kasım'da Xbox Series için Çıkacak

15.10.2020 19:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Gaijin Entertainment ve geliştirici Darkflow Software, İkinci Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu Enlisted'ın 10 Kasım'da Xbox Series için çıkacağını duyurdu.

10 Kasım'da Xbox Game Preview (Oyun Önizlemesi) kapsamında çıkış yapacak ve oyuna erişebilmek için Founder's Pack satın almak gerekecek.

Tam sürümle birlikte oynaması ücretsiz olacak.
 
PC versiyonunun da bu yıl Steam'de erken erişime açılması planlanıyordu. Bugünkü duyuruda PC versiyonundan bahsedilmemiş.
 
Enlisted, oyuncuların bir piyade ekibi veya tank mürettebatının komutanı veya bir uçak pilotunun rolünü üstlenmesine olanak tanıyarak savaşı hem karaya hem de havaya taşıyor ve İkinci Dünya Savaş'nın kilit savaşlarını kapsayan seferlere sahne olacak. Xbox Series X'te 4K 60FPS ve Xbox Series S'te 1440p 60FPS çalışacak ve RTX Global Illumination ışıklandırmanın mümkün olduğunca doğal olmasını sağlayacak.
 
Daha fazlası için resmi web sitesini (enlisted.net/en/#!/) ve YouTube kanalını (youtube.com/c/EnlistedOfficialchannel/) ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enlisted Platformlar: Geliştirici: Darkflow Software Dağıtıcısı: Gaijin Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler