İlk APB'nin Yaratıcısı Tekrar Oyunun Başında

All Points Bulletin'de ya suçlu ya da kanunların koruyucusu olacaksınız.
15.05.2011 19:47 Gökhan Yılmaz

 
     Reenkarnasyon geçiren All Points Bulletin, Realtime Worlds'den GamersFirst'e geçmişti. Stüdyo, Realtime Worlds'teyken orijinal oyunun yaratıcısı olan David Jones'u ekibe kattığını duyurdu.
 
     Jones bundan sonra All Points Bulletin: Reloaded'ın geliştirme işini üstlenen Reloaded Productions ile birlikte çalışarak kendi hayallerini gerçekleştirmeye devam edecek. Yaptığı açıklamada "Bu oyun Realtime Worlds'de çalışırken benim hayalimdi, bu hayalimi gerçekleştirmeye devam edebileceğim için çok heyecanlıyım." dedi.
 
     Orijinal All Points Bulletin temasının yaratıcısı da geliştirici ekibe katıldığına göre Reloaded'ı daha iyi yerlerde görmeyi umuyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler