İlk Altı Mega Man Oyunu Bu Pakette Toplanıyor: Mega Man Legacy Collection

09.06.2015 00:00 Ömür Gencer


       Retro severleri sevindirecek bir duyuru yapıldı. İlk altı Mega Man oyunu Mega Man Legacy Collection adı altında tekrar oyuncularla buluşacak.
 
       Bu pakette liderlik tablosu gibi yeni özellikler de yer alacak. Bunun yanında her Mega Man düşmanı hakkında geniş bilgilerin bulunduğu bir veritabanı ve hatta bölüm sonu canavarlarını yenmek için alıştırma yapmamız için bir mod da bulunacak. Ayrıca Mega Man serisine ait konsept tasarımlar oyunun dijital müzesinde yer alacak.
 
       Mega Man Legacy Collection; PC, PS4, Xbox One için bu yaz 3DS için ise kışın çıkışını yapacak. Oyunun fiyatı tüm platformlarda 15 dolar olacak. Paket için yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mega Man Legacy Collection Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Digital Eclipse Dağıtıcısı: Capcom Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler