İlk Doom Oyunu Yeni Modla Hiç Olmadığı Kadar Vahşi Bir Hale Geliyor

08.06.2015 15:45 Ömür Gencer


       90'ların önemli oyunlarından Doom pek çok oyuncu tarafından içerdiği yoğun şiddet ögeleriyle hatırlanıyor. Bir grup oyuncu beş yıldır geliştirdikleri Doom modunu tamamladılar ve Doom'u hiç olmadığı kadar vahşi bir hale soktular.
 
       Brutal Doom adlı bu mod oyuna yeni patlama efektleri, ölme animasyonları, silahlar gibi içerikler eklerken oyundaki kan ve vahşet oranını da büyük ölçüde artırıyor. Bunun yanında Doom'a infaz animasyonları da ekleniyor, düşmanlarımız daha zeki oluyor ve bazı düşmanları artık kalkan olarak kullanabileceğiz. 
 
      Eğer modu denemek istiyorsanız Doom'u Steam üzerinden 10 TL'ye satın alıp, oyunu modlamanızı sağlayacak Zandronum programını indirmelisiniz. Daha sonra Brutal Doom modunu oynayabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 11 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler