İlk Dune Filminin Başrolü, Yeniden Uyarlamanın Film Değil Dizi Olması Gerektiğini Düşünüyor

19.08.2020 12:39 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi şu anda yönetmenliğini Denis Villeneuve'ün yaptığı yeni bir Dune filmi geliştiriliyor. İlk Dune filminin başrolü de bu konu hakkında bir açıklamada bulundu.
 
1984 yapımı, David Lynch'in yönetmenliğini yaptığı film hem hayranlar tarafından hem de yönetmen tarafından pek beğenilen bir film değil. Filmin başrol oyuncusu Kyle MacLachlan ise bu yeni film için bir açıklamada bulundu.
 
IndieWire'a konuşan Kyle MacLachlan, Dune serisinin iki filme bile sığmayacak kadar büyük ve karmaşık bir hikayeye sahip olduğunu söyledi. Kyle MacLachlan, "Ben yapsam 3 veya 4 film yapardım. Ancak hayalimdeki şey her zaman Game of Thrones tarzında bir dizi yapmaktı." dedi.
 
Dune serisi gerçekten iki filmle sığacak bir hikayeye sahip değil. Denis Villeneuve'ün nasıl bir iş başardığını 18 Aralık'ta öğreneceğiz.
 
Filmin yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Herbert Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Dk önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 1 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler