İlk GTA V Çıkış Tarihini Gamestop Verdi!

Nico Belic'in hikayesinin suyunu çıkaranlar yeni yapımı bekliyor.
15.04.2011 14:13 Levent Polater

 
    GTA V için ipuçları gelmeye devam ediyor, ancak bu seferkine dikkat! Gamestop'un Almanya ayağı yaptığı bir listelemede uzun bir bekleyici kitlesine sahip Grand Theft Auto V'i ön alıma koydu.
 
    GTA V'in 'domain'leri de geçtiğimiz ay keşfedilmişti. İnkar edemezsin Rockstar, GTA V'i yapıyorsun ve E3'te duyuracaksın, öyle değil mi?
 
    Gamestop'taki listelemede oyunun 15 Ocak, 2012'de çıkacağı yazıyor. 2011'i ucundan kaçırmış gibi. Ancak tek inanacağımız çıkış tarihi Rockstar'ın ağzından çıkan olmalı. Bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler