İlk Günden Alınan PS4'ler 1.000 TL Kârla Satılıyor

16.12.2013 12:31 Alkan Adakaner


     Ülkemizde Playstation 4'ler 1.400 TL'den satışa çıktı. Tabi bu fiyat Sony'nin önerdiği satış fiyatıydı. İlk günden bütün stoklar doğal olarak tükendi. Online alışveriş sitelerinde ise sınırlı stok miktarından yararlananları görüyoruz.
 
     Ocak ayında Sony, Playstation 4 için daha büyük bir stok getirecek. Buna karşın beklemek istemeyen oyuncular Türkiye'deki online alışveriş sitelerinde 2500 TL'den garantili PS4 almaya başladılar. Bazı satıcıların 3.600 TL'ye bile PS4 sattığını görüyoruz. Ürünlerin Türkiye garantili olması ilk günden mağazalardan 1.400 TL'ye konsol alanların yaklaşık 1.000 TL kârla ürünlerini sattıklarını gösteriyor.
 
     Tabi ki isteyen istediği fiyata malını satabilir. Teknosa'nın bir mağazasında PS4 almak isteyen insanlara zorla oyun aldırıldığını görünce bu duruma pek de şaşırmıyoruz. Mağaza müdürü insanların zaafından, eksik-yanlış bilgilendirme yaparak yararlanmıştı.
 
     Yeni nesil konsolları ilk günden denemek için 1.000 TL fazladan vermek açıkçası bana oldukça garip geliyor. Gerçekten de erken oynamak için fazladan 1.000 TL vermek gerekli mi? Sizce de böyle bir şey yanlış değil mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 7 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 8 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler