inFamous 2'den Ekran Görüntüsü ve Oynanış Videosu

04.09.2010 15:09 Samet Konuksal


 
 
     Sony'nin Playstation 3'e özel olarak geliştirdiği sandbox türündeki oyunu inFamous 2 için PAX fuarından gelen yeni oynanış videosu ve ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Türlü türlü doğa üstü güçlere sahip olan karakterimiz Cole'un verdiği mücadeleyi gördüğümüz bu oynanış videosunda efektlerin zenginliğinin oyunu güzelleştirdiğini görebiliyoruz. İlk oyundan daha hızlı bir oynanış gördüğümüz bu videoda şehirdeki detaylandırma da dikkatleri çekiyor.
 
     Önümüzdeki sene çıkması beklenen inFamous 2'nin yayınlanan bu oynanış videosuna buradan, ekran görüntülerine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler