inFamous 2'nin Amerika Çıkış Tarihi Açıklandı

inFamous 2: Hero Edition'ın paket içeriği
18.02.2011 19:16 Levent Polater

 
    Sony, az önce yaptığu duyuru ile inFamous 2'nin Amerika çıkış tarihini 7 Haziran olarak onayladı. Avrupa çıkış tarihi ise verilmedi. Ancak Amerika çıkış tarihine yakın olmasını bekliyoruz.
 
    Sony ayrıca oyunun özel sürümleriyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Oyunun 'special edition' sürümlerinde 2 ayrı kapak olacağını belirten Sony, bu sürümün içeriğini açıkladı. Paketin içinde bulacağınız kodu kullanarak şu oyun içi nesnelere kavuşacaksınız. 
 
* Electrocution Grenade - sınırlı sayıda kullanılacak güç limited edition power
* Orjinal Cole skin
* Golden Amp - Altın amper

    Bu özel sürüm Avrupa'ya özel olacak gibi görünüyor. İkinci özel sürüm ise Sony'nin tüm yörelerde çıkacağı belirtilen Hero Edition olacak. Bu paketin içeriğine ise bu haberimizden ulaşabilirsiniz.
 
    Avrupa için fiyat açıklaması henüz yok. Ama Amerika'da 99 dolara satılacağı duyuruldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler