inFamous: Second Son Karakterlerinde 120 Bin Poligon Kullanılmış

15.04.2014 09:06 Samet Konuksal


    Karakterlerin detaylılığını karşılaştırmak için sıkça kullanılan poligon hesaplamalarını artık inFamous: Second Son için de yapabileceğiz. Sucker Punch'ın geçtiğimiz aylarda GDC'de yaptığı bir sunumun slaytı internette bulundu. Bununla birlikte inFamous: Second Son'ın karakterlerinde kullanılan poligon sayısı ortaya çıktı.
 
    Bildiğiniz gibi oyun dünyasındaki bütün yapılar küçük parçalardan oluşuyor. Bunlara poligon denmekte. Gelen açıklamalara göre inFamous: Second Son'ın karakterleri de 120 bin poligon kullanılarak oluşturulmuş.
 
    Daha önce bu sayı The Order: 1886'nın ana karakterleri ve Star Citizen için 100.000 olarak açıklanmıştı. Ryse'daki Marius karakteri ise 85.000 poligon kullanılarak oluşturulmuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler