inFamous: Second Son'ın Ahlaki Seçimleri Nasıl?

07.12.2013 09:54 Alkan Adakaner


     Klasik süper kahraman oyunlarında amacınız kötülerin insanlara zarar vermesini engellemektir. Sucker Punch ise bu klasikliğin dışına çıkmak isteyen bir firma olma amacında. inFamous: Second Son'da da bunu göreceğiz.
 
     Yetkililerin açıklamasına göre ana karakterimiz Delsin Rowe'u ne iyi, ne de kötü olarak tanımlayabiliriz. O tam anlamıyla neutral (nötr, tarafsız) bir karakter. Oyundaki seçimlerimize göre iyi veya kötü olmak bizim elimizde olacak.

     Sıradan bir karakterken birden süper güçlere sahip bir kişiye dönüşen Delsin'dan şehirdekiler korkuyor; çünkü şehir yönetimi onu bioterörist olarak tanıtmış. Herkesin tek amacı var, o da Delsin'ı hapsetmek.

     Örneğin etrafınızı saran düşmanlara karşı savaşırken bir kişi ellerini havaya kaldırıyor ve onu öldürmemenizi istiyor. Eğer onu affederseniz bu hareketinizin karşılığını da ileride alacaksınız. İnsanların size bakışı gittikçe değişecek. Burada can alıcı şey ise teslim olan düşmanı affedip affedemeyeceğiniz olacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler