"İndirilebilir Oyunlar PS4 için Önemli Olacak"

The Witness merakla beklenen bir bağımsız oyun
09.03.2013 07:39 Alkan Adakaner


      Playstation 4'ün tanıtım sunumunda boy gösteren The Witness adlı oyunun tasarımcısı Jonathan Blow indirilebilir oyunların yeni nesil konsollarda daha önce olmadığı kadar öenmli olacağını düşünüyor. Blow'un açıklamaları şu şekilde:
 
     "Bence Sony indirilebilir oyunların (PS4'te) daha önemli hale geleceğinin farkına vardı ve bağımsız geliştiricilerin oldukça ilginç oyunları PS4'e yapmasının bu alandaki başarının bir parçası olduğunu anladılar"
 
     Jonathan Blow, Playstation 4'ün bu nesildeki konsollar gibi katı şartlara sahip olmadığını ve geliştiricilere avantajlar sağladığını da düşünüyor. Sanırım bu avantajlar bağımsız firmaları konsola çekmek için de önemli olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Number None Inc. Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 1 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Alone in the Dark Beklentileri Karşılayamadı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler