İngiltere PSN'de Vita Oyunları Kutululardan Pahalı

Vita için oyun indirecekseniz bellek kartı da almanız gerek
25.02.2012 19:13 Alkan Adakaner


     Sony, Playstation Vita'yı duyurduktan sonra çok önemli açıklamalar yapmıştı; mesela Vita'nın kutulu olarak satılan bütün oyunlarını Playstation Network'ten daha ucuza indirmemizin mümkün olduğu açıklanmıştı, ama şu an için bunun tam tersi bir durum söz konusu.
 
     İngiltere'de Vita'nın PSN'de satılan oyunları kutulu oyunlardan ortalama %17 daha pahalı. Bazı oyunlarda bu fark çok daha fazla oluyor. Mesela Square Enix'in Army Corps of Hell adlı oyunu Shopto'da £19.85 olmasına rağmen, PSN'de £34.99'dan satın alınabiliyor.
 
     Sony bunun resmi fiyat politikası olmadığını ve bu sorunun en kısa sürede giderileceğini söylese de hatanın sadece bir oyunda değil, bütün oyunlarda olması dikkatimizden kaçmıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler