İngiltere'de 3DS Ön Alımına Büyük İlgi Var

Bu cihazı satın almak için sabırsızlanan milyonlarca oyuncu var
29.01.2011 11:02 Alkan Adakaner


      İngiltere'de Nintendo 3DS'in ön alımlarına büyük ilgi gösteriliyor. Perakendecilere göre Nintendo, bu talebi karşılamak için Wii'nin piyasaya çıkışındaki miktardan daha fazla 3DS'i mağazalara sunmak zorunda kalabilir.
 
      MCV'nin haberine göre ön alımdaki yoğun talep Nintendo'yu üretim ve ikmali hızlandırmak zorunda bırakacak, aksi takdirde rafların kısa sürede boşalabileceği söyleniyor. MCV yine perakendecilere dayanarak 3DS'in ön siparişlerinin Wii'ye geçmesinin beklendiğini bildiriyor.
 
      HMV patronu Simon Fox ise 3DS'in oyunculuğu bir üst düzeye taşıyacak harika bir teknoloji olduğunu, bu cihazın aklını başından aldığını ve 3DS'in dünya çapında en büyük piyasaya çıkışlardan birisini yapacağını düşündüğünü söyledi.

      25 Mart'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak olan 3DS'in aynı tarihlerde ülkemizdeki mağazalarda da görülmesini bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler