İngiltere'deki PS3 Satışları Neden Kötü?

PS3 için işler İngiltere'de çok da iyi gitmiyor.
25.08.2011 13:01 Burçin Aygün


     PlayStation 3 , Avrupa genelinde oldukça iyi bir başarı yakalamışken, Sony Computer Entertainment Europe patronu Jim Ryan, cihazın İngiltere'deki zayıf satış grafiğine açıklık getirmek istediklerini, söyledi. Köln'de geçen hafta gerçekleşen indirimde bildiğiniz gibi PlayStation 3, 199 İngiliz Sterlini'ne kadar inmiş, büyük bir indirime sahip olmuştu.

     199 Sterlin'e gerilemenin İngiltere için harika bir şey olduğunu söyleyen Ryan, bunun gerçek bir dönüm noktası olduğunu söyledi. İngiltere'nin daha iyi iş yapması gereken bölgelerden biri olduğunu da eklemeden edemedi. Diğer bölgelerde zaman zaman yüzde 50'lik bir farka bile sahip olabilirken durumun İngiltere'de farklı olmasının bir sorun olduğuna dikkat çeken Ryan, bunun sebeplerini öğrenmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

     Son olarak PlayStation 3'ün 199 Sterlin bariyerine çekilerek pazarda aynen PlayStation 1 ve 2 gibi büyük başarı kazanmasını beklediklerini ekleyen Ryan, gelecekten umutlu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler