İngiltere'nin Geçtiğimiz Hafta En Çok Satan Oyunu Yine LEGO Jurassic World

24.08.2015 12:48 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta çıkış yapan önemli bir yapım bulunmuyor. Bunun getirdiği durgunlukla İngiltere'de geçtiğimiz haftanın satış listesi bir önceki haftaya bir hayli benziyor.
 
     Geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunu Warner Bros.'un LEGO serisinden LEGO Jurassic World oluyor. Oyun listede birinci sırasında yer alsa da satışlarının bir önceki haftaya göre %14 düştüğünü belirtelim. Listenin devamında yine GTA V ve Batman: Arkham Knight'ı görüyoruz.    
 
       Önümüzdeki hafta çıkacak yeni önemli yapımlarla bu liste de hareketlenecektir. İngiltere'de en çok satan ilk 10 oyun şöyle:
 
 1. LEGO Jurassic World
2. Grand Theft Auto V
3. Batman: Arkham Knight
4. Battlefield Hardline
5. Minecraft: Xbox Edition
6. FIFA 15
7. Minecraft: PlayStation Edition
8. Dying Light
9. The Elder Scrolls Online
10. Call of Duty: Advanced Warfare
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Jurassic World Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler