İngiltere'nin Kralı The Last of Us

17.06.2013 12:07 Talha Aynacı

 
   PlayStation 3 sahibi olmayan oyuncuların dahi büyük bir heyecanla beklediği The Last of Us geçtiğimiz cuma günü resmi çıkışını gerçekleştirdi. İngiltere kanadından gelen satış rakamlarına bakılırsa The Last of Us, son 2 yıllık dönemde Rockstar'ın L.A. Noire'ından sonra ilk büyük çıkış ünvanına kavuştu.

   The Last of Us'ın İngiltere çıkarması, kendisine  yılın en çok satan 3. oyunu ( Tomb Raider ve BioShock Infinite'in ardından) ünvanını kazandırdı. Ayrıca oyun, 2012'de Uncharted: Golden Abyss'den bu yana Sony çatısı altından çıkıp liderliğe oturan ilk oyun oldu.

   Nintendo cephesi için de oldukça harika bir haftaydı. The Last of Us'ın ardından haftanın en çok satan oyunu olarak listeye giren bağımlılık yapıcı hayat simulasyon oyunu Animal Crossing: New Leaf oldu. Listenin tamamı şöyle:
 
 
1. The Last of Us
2. Animal Crossing: New Leaf
3. Grid 2
4. Tomb Raider
5. FIFA 13
6. Injustice: God Among Us
7. Far Cry 3
8. The Elder Scrolls: Skyrim
9. Luigi's Mansion 2
10. Assassin's Creed III

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Dk önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 37 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler