İnsanlar Neden Playstation 3 Alır?

18.05.2010 10:12 Alkan Adakaner

 
     Nielsen adlı araştırma şirketi insanlara neden Playstation 3 aldıklarına dair bir soru sordu ve ilk sırada yer alan yanıt %65 ile Blu-Ray oldu. Konsolun en önemli özelliklerinden olan Blu-Ray oynatıcı sayesinde PS3 sahipleri hiç de ucuz olmayan Blu-Ray Player'a gereksinim duymuyorlar.
 
     Peki insanların Playstation 3 almaya karar vermesindeki en önemli etkenin bu olmasına ne demeli? Sanırım bunun yanıtı artık oyunların büyük bölümünün birden çok konsola çıkması olabilir.
 
      Yine de araştırmaya katılanların %63'ü konsolun oyun kütüphanesinin Playstation 3 almadaki nedenlerden birisi olduğunu söylüyor.
 
     Bu araştırmada konsol sattıran oyun tanımlaması ise listenin dibine vurmuş görünüyor. Araştırmaya katılanların sadece %12'sinin belirli bir oyun için Playstation 3 aldığını görüyoruz.

     Blu-Ray oynatıcının bir oyun konsolunu almanın en büyük nedeni olması biraz garip gelse de artık yeni nesil konsolların sadece oyun konsolu olmadığı herkes tarafından kabul ediliyor.
 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler