İşte Revelations'un UPlay Ekstraları

12.11.2011 17:39 Samet Konuksal


     Son dönemde ikinci el satışlarını önlemek amacıyla firmalar bir "Online Pass" sistemine geçiş sürecindeler. Ubisoft oyunlarında bu sistemi UPlay ismiyle tanımlıyor. Bu sisteme ulaşmak için ise 7.99 sterlin veya 800 Microsoft puanıyla satılan UPlay Passport gerekiyor. Bugün, UPlay ile erişebileceğiniz Assassin's Creed: Revelations ekstraları da belli oldu.
 
     Yayınlanan görüntüye göre UPlay Playstation 3'de özel Assassin's Creed: Revelations teması, "Solo Pack" isminde bir paketi, yeni görev içeriklerini ve Multiplayerda bazı özellikleri içeriyor.
 
     Bu içeriklerden Solo Pack, üç adet silahı ve bir adet upgrade'i içeriyor. "Mediterranean Exclusive Mission Pack" isimli paket, isminden de anlaşılacağı gibi özel görevleri oyuna dahil ediyor. Son içerik "Multiplayer Pack" ise multiplayerda kullanabileceğiniz özel karakter görünümlerini sunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler