İşte Yeni Xbox 360 Dashboard'ının Yenilikleri

10.10.2010 22:06 Levent Polater




    Microsoft, merakla beklenen yeni Dashboard için yenilikleri sıraladı. Kablosuz bağlantılara daha kolay girmek ve daha iyi sesli chat kalitesi gibi yenilikler ile geleceği görülen yeni Dashboard'ın özellikleri aşağıda sıralanıyor:

* Arttırılmış ses kalitesi – Xbox Live Party sesli chat kalitesinin artırmak için ses codec'i güncelleniyor.
 
* Gamertag'ınızı değiştirmek artık daha kolay - Yeni bir Gamertag mı seçeceksiniz? Eğer aradığınız Gamertag çoktan alındıysa, Avatar'ınız bir çark çevirecek ve size seçmek istediğiniz Gamertag'a yakın alternatifler sunacak.
 
* Gelişmiş sanal Dashboard klavyesi – Dashboard'ın sanal QWERTY klavyesini kullanmak daha kolay bir hale geliyor. Örneğin, Xbox Live'e bağlanırken.
 
* Gelişmiş Xbox Live Marketplace Arayüzü –  Games Marketplace arayüzü eskisinden daha organize ve aradığınız her içeriği bulmak eskisinden daha kolay bir hale gelecek. Örneğin, bir içerik indirmek için yapmanız gereken adımlar artık daha az olacak.
 
* Avatar değişiklikleri – Avatarlar eskisine nazaran daha uygun hareket edecek böylelikle Kinect oyunlarını oynamak daha iyi bir hale gelecek.
 
* Kablosuz ağa bağlanmak daha kolay – Yeni güncellemenin bir diğer güzelliği ise artık kablosuz ağlara bağlanmayı daha kolay hale getirmesi oluyor.
 
* Diğer kontrollerları giriş yaptığınız kullanıcı ile kapatabilme - Diğer kontrolleriniz açık mı kaldı? Bu profilleri kendi kullandığınız kontrollerdan kapatabilme imkanı geliyor.


   Yeni Dashboard 4 Kasım'da çıkışını yapıyor. Bu özelliklerden yola çıkılırsa gerçekten müthiş gelişmeler bizi bekliyor.
 
 
 
VG247

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 3 Dk önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 2 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler