Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Editör Notu: Herkesin oynayabileceği başarılı bir yapım.
Yıllar süren bekleyişin ardından dönüş yapan Diablo 3, ek paketiyle birlikte macerayı bir ileri noktaya taşıyor. Reaper of Souls isimli ek paketle birlikte Blizzard, oyuna yepyeni bir sınıfın haricinde bir de senaryo ekliyor.

The Crusader ismini taşıyacak olan yeni sınıfımız, diğer oyunlardaki Paladin sınıflarına benzerliğiyle dikkat çekiyor. Kılıç, kalkan ve balyoz gibi silahları kullanabilen Crusader, ek paketin tek yeni sınıfı olarak karşımıza çıkıyor. 

Diablo 3'ün yeni ek paketi Reaper of Souls bu yeniliklerin haricinde seviye sınırını 70'e çekiyor, oyuna yepyeni sistemleri ekliyor.
1,0 GRAFİK
1,0 SES
1,0 OYNANABİLİRLİK
8,4 GENEL
Oyunun BSC Videoları

Diablo III: Ultimate Evil Edition Video İnceleme Yeni nesil konsollarda Diablo ...

Diablo III: Reaper of Souls Video İnceleme Diablo III'ün ilk genişleme pa...

Sıcağı Sıcağına - Diablo 3: Reaper of Souls Diablo 3'ün ek paketi Reaper o...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Diablo 3: Reaper of Souls - The Crusader Arrives Diablo 3'ün yeni ek paketinin yeni sınıfı, bu videoyla tanıtılıyor.

Diablo 3 - The Ultimate Evil Edition Video Oyunun Playstation 4 sürümü Reaper of Souls ek paketi ile birlikte The Ultimate Evil Edition adıyla

Diablo 3: Reaper of Souls - İçerikler Videosu Diablo 3'ün ek paketi Reaper of Souls'un yeni içerikleri bu videoda tanıtılıyor.

Diablo 3: Reaper of Souls - Gameplay Trailer Diablo 3'ün ilk ek paketinin bu videosunda oyuna eklenecek yenilikler tanıtılıyor.

Diablo 3: Reaper of Souls - Cinematic Trailer Diablo 3'ün ilk ek paketi Reaper of Souls'tan sinematik video.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 10 adet
Oyunun Haberleri
Blizzard, Diablo Projesi için Oyun Direktörü Arıyor 02 Temmuz Diablo 3'ün Eklenti Paketi Havasındaki Yeni Güncellemesi için Çıkış Aralığı Verildi 08 Ocak Diablo 3'ün Greyhollow Island Haritasından Yeni Görseller 12 Aralık Diablo 3, 13 Şubat'ta İkinci Sezona Geçiyor 31 Ocak Diablo III: Reaper of Souls'un PS3 ve Xbox 360 Sürümlerinde İki Kat Bonus Etkinliği Başladı 11 Ekim Daha Fazla Haber