Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Iron Danger benzersiz bir zaman manipülasyonu mekaniğiyle taktiksel bir muharebe oyunudur. Sıra tabanlı oyunların taktiksel derinliğiyle gerçek zamanlı oyunların heyecan verici aksiyonunun daha önce görülmemiş bir karışımı.
 
Çeşitli yetenekleri ve yüksek etkileşimli çevreleri kullanarak iki kişilik takımınla zorlu mücadelelere göğüs ger. Belki bir düşmanı uygun bir şekilde mangal yapmak için tahıl tarlasına fırlatacak ve ateşe vereceksin ya da bir tuzak kurup kafalarına ağaç devireceksin. Seçenekler sınırsız ve işin başında sen varsın!
 
Zaman üzerinde kontrol sende
 
Iron Danger'ın merkezinde benzersiz zaman kontrol mekaniği vardır. Ne zaman istersen zamanı 5 saniye geri sarabilir, görev için doğru olanı bulana kadar farklı stratejiler ve hamle kombinasyonları deneyebilirsin.
 
Zaman manipülasyonu, gerçek zamanlı savaş oynanışını taktiksel sıra tabanlı dövüş oyunlarıyla daha geleneksel kontrollerle birleştirmemize izin veriyor. Bu taktiksel savaşa bulmaca gibi bir element verir, çünkü imkânsız olasılıkları avantajına çevirmek için yeni yaklaşımlar denemeye devam edip, mükemmel sonuç için karakterlerinin eylemlerini senkronize edebilirsin.
Öleceksin ama başarısız olmayacaksın!
 
Iron Danger, yüce tepelerin, tarih öncesi ormanların ve sakin göllerin olduğu bir dünyadır... Tabii yaşayan tanrılar ve çelik canavarlar da cabası. Kalevala şehri, bu dünyanın ortasında parlayan, kasabalarla çevrilmiş, korumasında deniz yolu ve ormanlıklar olan tanrılara isyan edip onların korumasını terk eden insanların evidir.
 
Ama dondurucu kuzeyden gelen bir cadı kraliçe Kalevala lortlarından intikam almak için ordusuna öncülük ediyor. Yeryüzünde tanrıların yaşadığı günlerden kalan kadim harabeler, insanları baştan çıkartan ve dünyayı ele geçiren unutulmuş güçleri serbest bırakmak için açılıyor. Ona zaman ve ölüm üzerinde hükmetme gücü veren kadim güçlerle dolu keskin zekâlı kız Kipuna ile oynayacaksın.
 
Cadı kraliçe Lowhee tarafından Kalevala şehri ve Kuzeylilerin orduları arasında çıkartılmaya çalışılan savaşa sürüklenirken kıvrak zekânı kullanmalısın. Görevin, düşmanlarının onu tam bir yıkımın emrinde kullanmaya çalışmasına karşı insanoğlunun korumasında kullanmak için güçte ustalaşmak.
 
- Benzersiz zamanı geri sarma mekaniklerini kullan ve gerçek zamanlı ve sıra tabanlı savaşın en iyi yönlerini birleştiren taktiksel savaşta yeni bir deneyim yaşa.
- İmkânsız ihtimallere karşı başarılı olmak için yüksek etkileşimli ortamları avantajına kullan.
- Steampunk fantezi dünyasında maceraya dal ve Fin folklorundan ilham benzersiz sakinleriyle tanış.
- Kaderini yaşamak için destansı boss canavarlarla savaş.
- Hiç sıkıcı değil. Karakter ilerlemesi hikâye tarafından kontrol edilir ve her dövüş önemlidir.
- 15 saatten fazla oynanış.
Oyunun Haberleri
Iron Danger Artık PS5 ve Xbox Series Konsolları için Mevcut 17 Ağustos Taktiksel RPG Iron Danger'ın Demosu Steam'de Yayınlandı 27 Nisan Taktiksel RPG Iron Danger Türkçe Altyazı Seçeneğiyle PC için Çıktı 25 Mart Iron Danger 25 Mart'ta PC için Çıkacak 30 Ocak Taktiksel RPG Iron Danger 2020'nin Başlarında Çıkacak 15 Ekim Daha Fazla Haber