Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
League of Legends: Wild Rift, LoL PC oyununun yüksek tempolu PVP aksiyonunu ve stratejisini mobil cihazlarla konsollara taşıyor!
 
Karşınızda Wild Rift! League of Legends PC sürümünden beklenen beceriye dayalı 5'e 5 PVP oynanış ruhunu koruyan Wild Rift, yeni platformlar için sıfırdan inşa edildi. Devasa şampiyon kadrosu arasından seçimini yap, arkadaşlarınla takım kur ve rakipleri alaşağı et.
 
TANIDIĞIN LOL
Mobil cihazlar ve konsollar için özel olarak inşa edilmiş haliyle LoL'ün rekabete dayalı stratejik 5'e5 oynanışının tadını çıkar. Şampiyonunu seç, Vadi'ye atıl ve 15-20 dakikalık maçlarda rakibin merkezini yok et.
 
YENİ BİR VADİ
Sihirdar Vadisi esas alınarak daha hızlı oyunlar için optimize edilen yeni ama bir o kadar da tanıdık, 5'e 5 Vahşi Vadi haritasını keşfet. Yeni platformlar için özel olarak tasarlanan ve yüksek tepki sunan dual-stick kontrol düzeni, mobildeki yetenek atışlarının da PC'deki kadar can yakmasını sağlıyor.
 
TAKLİTLERE YER YOK
Wild Rift, çıkışta 40'tan fazla şampiyon içerecek ve daha pek çok sevilen şampiyon kadroya katılmak için sırada bekliyor. Lux'la yolunu aydınlat, Garen'le döne döne zafere ulaş veya Jinx'le rakiplerini havaya uçur.
 
MÜCADELE ET VE TIRMAN
Yeni Vadi'de ustalaş, dereceli basamaklarını tırman ve bu arada birbirinden özel ganimetler kazan. LoL PC'de olduğu gibi, Wild Rift de ustalık gerektiren şampiyonlar, makro stratejiler ve sayısız oyun tarzıyla kendini kanıtlamana olanak sunuyor.
 
BÜTÜN GÖZLER ÜSTÜNDE
Yığınla kostüm ve düzinelerce temayla şampiyonunun görünümünü dilediğince özelleştir. Sonra da Wild Rift'in yepyeni 3 boyutlu model görüntüleyicisiyle şampiyonlarını hiç olmadığı kadar yakından tanı.
 
FATURA DEĞİL, BECERİ
Bütün şampiyonlar tek kuruş harcamadan açılabilir ve oyun süresi ya da güç için hiçbir ödeme gerekmez. Sonsuza kadar!
Oyunun Haberleri
League of Legends: Wild Rift EMEA Şampiyonası 2022 Büyük Finali Başlıyor! 05 Mayıs Wild Rift, Coca-Cola Ortaklığını Duyurdu! 30 Mart League of Legends: Wild Rift Oyunundan 150 Milyon Doların Üzerinde Gelir Elde Edildi 01 Kasım İstanbul Wildcats, Wild Rift Kadrosunu Duyurdu! 05 Ocak League of Legends: Wild Rift'ten Yeni Detaylar 04 Aralık Daha Fazla Haber