Wild Rift, Coca-Cola Ortaklığını Duyurdu!

30.03.2022 18:42 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games ve Coca-Cola®, bugün mobil oyun ve espor sektöründe bir ilke imza atarak çok yıllık bir anlaşmayla ortaklıklarını duyurdu. Bu anlaşma, hızla büyüyen mobil oyun ve espor sektöründeki League of Legends: Wild Rift ve Wild Rift Esporu'nu Coca-Cola markasıyla birleştiriyor ve markaya oyuncular ve taraftarlarla anlamlı bir bağ oluşturabilmesi adına önemli bir fırsat tanıyor. 
 
     Riot Games tarafından geliştirilen ilk mobil espor olan Wild Rift Esporu'nun sekiz bölgesel lig ve küresel bir sezon finalinden oluşan ilk resmi rekabetçi sezonu 2022 yılında başladı. Dünyanın dört bir yanından takımlar Wild Rift'in bu yaz ilki düzenlenecek resmi küresel turnuvası Wild Rift Icons Global Championship'te yer alabilmek için bölgesel turnuvalarda mücadele edecek. Finalin tarihi ve konumuna ilişkin bilgiler daha sonra duyurulacak.

     Coca-Cola, League of Legends: Wild Rift ve Wild Rift Esporu'nun küresel kurucu ortağı olarak Riot Games'le birlikte çalışarak eşsiz taraftar deneyimleri sunacak. Dünyaca ünlü marka taraftarları motive etmek, eğlendirmek ve desteklemek için Wild Rift'le birlikte aktaracağı haftalık içerik serileri gibi deneyimler ve özel ödüller aracılığıyla topluluk için değer üretecek. Bu ortaklığın ilk izleri Coca-Cola'nın yürüttüğü ve Wild Rift Esporu'ndan sahneler içeren "It Must Be Real" isimli dijital kampanyada görülüyor.

     Coca-Cola daha önceden de oyun severlere yeni ve heyecan verici fırsatlar sunmak için Riot Games'le çalışmıştı. Coca Cola, 2014 ila 2016 yılları arasında Dünya Şampiyonası için League of Legends ile birlikte çalışarak birçok ülkede sinema salonlarıyla ortaklık kurdu ve oldukça revaçta olan koleksiyon ürünleriyle özel izleme deneyimleri sundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends: Wild Rift Platformlar: Mobil PS4 XBOX ONE Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler