Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
My Diary - Journal, Diary, Daily Journal with Lock, aklınıza gelen derin düşüncelerinizi, fikirlerinizi, ruh halinizi ya da herhangi bir şeyi yazabileceğiniz eksiksiz bir çevrimiçi günlüktür. Ayrıca, fotoğraflar ve çıkartmalar da ekleyebilirsiniz. Daha da önemlisi, bununla birlikte, dilediğiniz her şeyi başkalarının okuyamayacağı bir yerdir.
 
Bu uygulamayla, sayfalarınızı her türlü tema, renk ve çıkartmayla özelleştirebileceğiniz kendinize ait bir günlük oluşturabilirsiniz. Eğer yolculuğunuz ya da arkadaşlarınızla ilgili bir şeyler yazmak istiyorsanız, bu girişlerinize fotoğraflar da ekleyebilirsiniz. Sadece tek bir dokunuşla dilediğinizi yazın ve ek içerikler ekleyin.
 
Eğer dilerseniz, diğer kişilerin günlüğünüze erişmesinin önüne geçmek için bir şifre ekleyebilirsiniz. My Diary - Journal, Diary, Daily Journal with Lock girişlerinde sınır yoktur, böylece sansürsüz kendinizi ifade edebilir, düşüncelerinizi sayfaya indirerek veya hatta sırlarınızı paylaşarak o gün olan her şeyi yazabilirsiniz.
 
Günlüğünüzü Google Drive veya Dropbox ile yedekleyebilirsiniz; bu, örneğin telefon değiştirmeniz gerektiğinde iyi bir fikirdir. Günlüğünüzü saniyeler içinde senkronize edin ve bu kullanışlı günlük uygulamasıyla dilediğinizi yazarak anılarınızı hep yanınızda tutun.