Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
PS5™'in gücüyle mümkün olan çarpıcı 4K HDR görselleriyle1, çığır açan yeni kontrol cihazlarıyla ve türü tanımlayan oyunlarla yeni duyumlar yaşayın.
 
PlayStation VR2 Sense™ teknolojisi ile heyecan verici yeni dünyalar, inanılmaz görsel netlik ile benzersiz şekilde sürükleyici ve duygusal yollarla hayat buluyor.
 
Geniş 110º görüş alanı ve hafif, dengeli Fresnel merceği ile rahat oyun seanslarının keyfini çıkarın. Objektif ayarlama kadranı, optimum ekran görüntüsü için lensler arasındaki boşluğu göz pozisyonunuza uyacak şekilde özelleştirmenizi sağlar. Gözlük ayrıca lenslere hava akışı sağlayan, buğulanmayı azaltan ve oyuncu konforunu artıran bir havalandırma deliği içerir. 
Oyunun Haberleri
PS VR2 için PC Desteği Bu Yıl Geliyor 24 Şubat PlayStation VR2 ilk altı haftada yaklaşık 600 bin adet sattı 24 Mayıs PlayStation VR2 satışları hayal kırıklığına mı uğrattı? 17 Nisan Şu ana kadar 270 bin PlayStation VR2 başlığının satıldığı bildirildi 31 Mart Sanal başlık PlayStation VR2'nin çıkış oyunları yeterli mi? 24 Mart Daha Fazla Haber