Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Pool Elite Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: INGAME Gruop Dağıtıcı: INGAME Gruop Tür: Simülasyon
Ingame Group, merakla beklenen ve Facebook platformunda dünyanın en iddialı 3D MMO bilardo oyunu olan “Pool Elite” oyununun sınırlı beta sürümünü, Facebook’ta oyun severlerle buluşturdu.

“Pool Elite” Lig Sistemi ile Fark Yaratacak!

    “Pool Elite”, “8-ball” ve “Carom” gibi yaygın bilardo oyunu türlerinin oynanabildiği platform olmakla birlikte, önümüzdeki günlerde “Snooker”, “9ball “ gibi oyunları da kullanıcılarla paylaşıyor olacak. İnternet dünyasında özelikle de Facebook platformunda büyük bir hayran kitlesine sahip olan “Snooker” ve “Carom“ oyun severlerinin de tek adresi “Pool Elite” olacak. Ayrıca Pool Elite oyununu diğer oyunlardan ayıran bir özellik de lig sisteminin uygulanacak olması olacak. Lig sistemi sayesinde oyuncular birbiriyle yarışabilecek, her hafta düzenlenecek olan turnuvalarla ödül kazanma imkânı da bulabilecek.
Oyunun Ekran Görüntüleri 3 adet
Oyunun Haberleri
Lokum Games’in 3D Bilardo Oyunu Pool Elite, Android Tabletlerde 03 Aralık Semih Saygıner Bilardo Sevenleri “Pool Elite” ile Şampiyon Olmaya Davet Ediyor 21 Ocak 3D MMO Bilardo Oyunu "Pool Elite"in Beta Sürümü Yayında 15 Temmuz Daha Fazla Haber