Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Resident Evil: Revelations 2 Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2015 Geliştirici: Capcom Dağıtıcı: Capcom Tür: Korku
Editör Notu: Türü sevenlere.
"Evil is Watching" sloganıyla duyurulan Resident Evil: Revelaions 2, yeni kahramanlar, yepyeni bir senaryo ve yeni düşmanlarla karşınızda. Çıkışı için 2015 yılından daha net bir açıklama yapılmasa da, serinin ilk oyunu bile beklentiyi artırmaya yetiyor.
1,0 GRAFİK
1,0 SES
1,0 OYNANABİLİRLİK
7,0 GENEL
Oyunun BSC Videoları

Resident Evil: Revelations 2 - Video İnceleme Resident Evil: Revelations 2 s...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Resident Evil: Revelations 2 - PS Vita Çıkış Videosu 18 Ağustos'ta PS Vita'ya gelecek olan Revelations 2'nin çıkış videosu sizlerle.

Resident Evil Revelations 2 - Düşmanlar Resident Evil: Revelations 2'de yer alacak olan Revenant, Glasp, Othus ve Splode adlı düşmanları gös

Resident Evil Revelations 2 - Oynanış Videosu 5 Oyunun kısa olarak yayınlanan üç tanıtım videosuna, iki video daha eklendi. İşte karşınızda beşinci

Resident Evil Revelations 2 - Oynanış Videosu 4 Oyunun kısa olarak yayınlanan üç tanıtım videosuna, iki video daha eklendi. İşte karşınızda dördüncü

Resident Evil Revelations 2 - Oynanış Videosu 3 Resident Evil Revelations 2'nin kısa olarak yayınlanan üç videodan sonuncusu karşınızda!

Resident Evil Revelations 2 - Oynanış Videosu 2 Resident Evil Revelations 2'nin kısa olarak yayınlanan üç videodan ikincisi karşınızda!

Resident Evil Revelations 2 - Oynanış Videosu 1 Resident Evil Revelations 2'nin kısa olarak yayınlanan üç videodan ilki karşınızda!

Resident Evil: Revelations 2 - Oynanış Videosu Resident Evil Revelations 2'nin yeni oynanış videosu karşınızda.

Resident Evil: Revelations 2 - İlk Oyun İçi Video Claire Redfield ve Moira Burto'ın macerasından ilk oyun içi video.

Resident Evil: Revelations 2 - Concept Teaser Resident Evil: Revelation 2'nin duyuru videosu niteliğindeki video karşınızda.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 14 adet
Oyunun Haberleri
Söylenti: Resident Evil Revelations 3 Geliştiriliyor 23 Kasım Resident Evil Revelations 2'nin Switch Sürümünden 14 Dakikalık Oynanış ve Karşılaştırma Videosu 27 Kasım RE: Revelations 2'nin İlk Bölümü Xbox One'da Bedava 18 Kasım Resident Evil Revelations 2'nin PS Vita İçin Çıkış Tarihi Açıklandı 24 Temmuz Resident Evil: Revelations 2'nin PS Vita Sürümü için Çıkış Aralığı Verildi 11 Nisan Daha Fazla Haber