Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

15 kişi bu oyunu takip ediyor.
    Frogwares tarafından geliştirilen  Adventures of Sherlock Holmes serisinin yeni oyunu Sherlock Holmes: Crimes & Punishments 19. yüzyıl İngiltere'sinde Dostoyevski'nin romanı Suç ve Ceza'dan etkilenilerek oluşturulmuş bir hikayeye sahip. Tabi oyunda Sir Arthur Conan Doyle ve ITV'nin dizisinden de etkiler bulunuyor. 
 
   Geliştiricilerin açıklamasına göre her davanın 3-5 farklı çözümü ve 6 ila 10 arasında farklı sonu bulunuyor. 14 araştırma tekniğinin bulunacağı oyun PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One ve PC'de boy gösteriyor.
Oyunun Diğer Videoları

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - Çıkış Videosu Sherlock Holmes: Crimes & Punishments'ın çıkış videosu yayınlandı.

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments- Kılık Değiştirme Yapımda yer alacak kılık değiştirme mekaniği bu video ile detaylandırılıyor. 

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - Sorgulama Sanatı Sherlock Holmes: Crimes & Punishments için yayınlanan bu video, oyundaki sorgu sistemini ele alıyor.

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments- E3 Videosu Frogwares'in geliştiriciliği üstlendiği Sherlock Holmes: Crimes & Punishment'ın yayınlanan E3 video
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 3 adet
Oyunun Haberleri
Sherlock Holmes The Awakened Remake için Yeni Fragman Yayınlandı 23 Kasım Sherlock Holmes: Crimes and Punishments PlayStation Mağazasına Geri Döndü 11 Şubat Sherlock Holmes Serisi Steam'de %75 İndirimde 11 Şubat Sherlock Holmes: Crimes and Punishments PlayStation ve Xbox Mağazaları'na Geri Dönüyor 11 Ocak Yeni Sherlock Holmes Oyunu Bu Ayın Sonunda Duyurulacak 18 Ekim Daha Fazla Haber