Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

1 kişi bu oyunu takip ediyor.
The Dark Pictures Anthology yeni korku deneyimleri sunmak için tasarlanan bağımsız sinematik korku oyunu serisi olacak. Her bir oyun birbirinden bağımsız olacak ve yeni bir hikaye, yeni yerler ve yeni oyuncu karakterleri içerecek.
 
The Dark Pictures Anthology'nin ilk oyunu Man of Medan'da dört genç Amerikalı İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir enkazı bulmak için Güney Pasifik'te bir dalış gezisine çıkar. Fırtınanın bastırmasıyla birlikte gezileri kabusa döner. Kim yaşayacak? Kim ölecek?
Oyuncular geminin kaptanı da dahil olmak üzere beş karakterin rolünü üstlenebilecek.
 
Her bir oyun dallanan hikayeleri, yolları ve sayısız sonları ile tekrar oynanabilir şekilde tasarlanacak. Oyuncuların vereceği kararlar karakterlerin hayatta kalması için büyük önem taşıyacak.
Oyunun Haberleri
Supermassive, Dark Pictures Anthology Serisi Dışında Yeni Bir Oyun üzerinde Çalışıyor 21 Şubat Man of Medan'ı Ücretsiz Oynayabilirsiniz 27 Kasım The Dark Pictures: Man of Medan İnceleme Puanları ve Çıkış Fragmanı 28 Ağustos Man of Medan'ın Geliştirici Günlüğünde Co-op Modu Tanıtılıyor 08 Ağustos The Dark Pictures: Man Of Medan Ön Siparişe Açıldı 12 Temmuz Daha Fazla Haber