Phil Spencer: "Sony İyi Bir İş Çıkardı"

09.09.2016 02:32 Gazali Çetinkaya

    Sony, 7 Eylül tarihinde Amerika'nın New York şehrinde gerçekleştirdiği PlayStation Meeting etkinliğinde PlayStation 4 Pro adındaki yeni konsolunu duyurdu. Gerçekleştirilen sunum kimine göre tatmin ediciydi kimine göre de değil. Microsoft'tan Phil Spencer da twitter üzerinden gelen bu konudaki soruya cevap verdi.
 
   IDesuo adlı kullanıcının Sony sunumu hakkında ne düşündüğünü sorması üzerine Phil Spencer, oyun firmalarının yaptığı etkinlik ve duyuruların her zaman harika olduğunu düşündüğünü söyledi ve Sony'nin sunumda iyi bir iş gerçekleştirdiğini ancak kendi planları için de mutlu olduğunu belirtti. 
 
 

 
   Microsoft'un en güçlü oyun konsolu olacağını iddia ettiği Xbox Scorpio, 2017'nın sonlarında çıkış yapacak. Sony'nin standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak sunacağı PS4 Pro ise 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. 
 
   Xbox Scorpio'nun fiyatı henüz açıklanmış değil ancak kendilerinin son yaptığı açıklama şu şekilde. “Xbox Scorpio ile rakip konsoldan bariz farklı bir performans sunarken aynı zamanda fiyat konusunda da rekabetçi kalmamız gerektiğinin farkındayız"  
 
   Microsoft'un Xbox Scorpio, PS4 Pro'dan daha güçlü seklinde yaptığı açıklamanın tamamına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler