Mass Effect 3'te Cerberus Güçlerinin Görüntüleri

Mass Effect 3'te daha fazla aksiyon bizi bekliyor
21.04.2011 00:04 Alkan Adakaner


     Mass Effect serisinin merakla beklediğimiz 3. oyunundan yeni bilgiler ve görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Dün yayınladığımız bir haberimizden oyunla ilgili yeni bilgileri ve dergi taramalarını aktarmıştık.
 
     Game Informer dergisi de web sitesi üzerinden Mass Effect 3'e ait yeni görüntüleri yayınladı. Bu görüntülerde Cerberus askerlerini görüyoruz ve Kumandan Shepard'ın onlarla savaşına tanık oluyoruz.
 
     Mass Effect 3'ün başında Cerberus'un bize neden karşı çıktığını öğreneceğimizi de hatırlatalım. Şimdilik Cerberus ile anlaşmazlığımızın nedeni bilinmiyor.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 5 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 6 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 6 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler