Türkçe Amnesia Modu Oylarınızı Bekliyor

Amnesia'yı sevdiyseniz bu moda başlayabilirsiniz.
13.12.2011 16:13 Gökhan Yılmaz

    
     Geçtiğimiz günlerde Tansel Altınel tarafından Amnesia için hazırlanan modun ModDB'nin en iyi modlar yarışmasında aday olarak seçildiğini belirtmiştik. Sizin ve diğer tüm kullanıcıların oylarıyla Amnesia modu olan White Night ikinci elemelere geçti ve Top 100'e katıldı.
 
     Mod DB'nin 2011'in En İyi Modları yarışması ilk aşamasını tamamladı ve ikinci aşamada 100 yapımdan geriye sadece 10 mod kalacak. Oylamaların bitmesine yaklaşık 7 gün kaldı.
 
     Amnesia: The Dark Descent modu olan White Night'ın ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz. Eğer moda destek olmak için oy vermek isterseniz bu linki kullanmanız yeterli olacaktır (Üyelik gerektirmiyor).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amnesia: The Dark Descent Platformlar: PC Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Frictional Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler