Time Travelers'ın İlk Videosu Yayınlandı

20.10.2010 13:39 Levent Polater

Time Travelers Trailer Ticks Off The Minutes
 
 
    Level-5 dün yaptığı konferansta henüz hangi platforma çıkacağı belli olmayan Time Travelers oyununu 3DS için onaylamış, bir kaç ekran görüntüsü paylaşmış ve kapalı kapılar ardında bir de videosunu yayınlamıştı. Video dışında tüm bilgileri duyuru saatlerinde sizlere aktarmıştık. Şimdi resmi olarak yayınlanan videoyu da sizlere aktarmanın zamanı.
 
    Jiro Ishii tarafından yönetmenliği üstlenecek olan oyunun hikaye yönü ile ağır basması bekleniyor. Çünkü Ishii özellikle Japonya'da yaptığı yerel oyunlar ile konu yönünden güzel oyunlara imza atmış bir isim. Bu yüzden Time Travelers'ın da bir istisna olmayacağı düşünülüyor.
 
    Videodan bahsedersek, oyunun oynanış sisteminin 3DS'in dokunmatik ekranından faydalandığını görürken yaptığımız seçimlerin sahneleri yönlendirdiğini görüyoruz. Videonun sonuna doğru öğrenci görünümünde bir kızın saat kulesinde durduğunu, "Neden?" dedikten sonra kendisini aşağıya bıraktığına şahit oluyoruz.
 
    Çıkış tarihi henüz belli olmayan Time Travelers'ın ilk videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  
 
 
Kotaku

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Time Travelers Platformlar: PSP 3DS VITA Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 10 Dk önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 2 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler