Activision'dan Temizlik: 27 Binden Fazla Call of Duty Hilecisi Banlandı

09.04.2024 21:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision hafta sonu yaptığı açıklamayla 27.000'den fazla Call of Duty hesabını yasakladığını duyurdu. İyileştirilmiş tespit sistemlerinin ve yeni güvenlik güncellemelerinin gelmesiyle beraber bu hamlenin yapıldığı bildiriliyor.
 
Call of Duty yeni sezonla hilecilerden arındırılıyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere çevrimiçi çok oyunculu oyunlar içerisinde hileci dalgaları belli dönemlerde artış gösteriyor. Geliştirici ekipler bu duruma bir dur demeleri gerekiyor ki Call of Duty'e dahil olan yeni güncelleme güvenlik sistemlerini iyileştiriyor. Açıklanan detaylara göre 4 - 8 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulan çok oyunculu deneme sürümü sonrasında binlerce kullanıcı yasaklanıyor.
 
Yeni hamle Modern Warfare 3 ve Warzone Sezon 3'ün geçen hafta piyasaya sürülmesinin ardından geliyor. Activision yaptığı açıklamada geliştirilmiş tespit sistemi aracılığıyla hafta sonu 27.000'den fazla hesabı tespit ettiğini ve bu hesapları engellediğini belirtiyor. Ekip ayrıca yeni güvenlik güncellemeleri üzerinde çalışıyor ve daha fazla yasaklama dalgasının geleceğini aktarıyor.
 
Modern Warfare 3 ve Warzone Sezon 3, altı yeni temel 6v6 çok oyunculu haritayı içeriyor. Bunlardan dördü oyunun çıkışından bu yana mevcutken ikisi sezon ortasında geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Dk önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler