CD Projekt Red: "Açgözlülüğü Diğerlerine Bırakıyoruz."

19.11.2017 21:12 Gazali Çetinkaya

 
   CD Projekt Red'in CEO'su Adam Kicinski geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada "Cyberpunk 2077'de ticari anlamda daha başarılı olmakla ilgileniyoruz" ve "Uzun vadeli bir başarı elde etmek istiyorsanız online gereklidir" sözleri ile oyuncuları endişelendirmişti ancak bu endişeleri kısa sürede yatıştırmayı da bildi.
 
   CD Projekt Red,

   "Endişelenmeyin. Cyberpunk 2077'yi düşünürken, The Witcher 3'ten daha az bir şey düşünmeyin — devasa tek kişilik oyuncu, açık dünya, hikaye odaklı rol yapma oyunu. Saklanan hiçbir şey yok, ne ödediysen onu alırsın — saçmalık yok, Wild Hunt'ta olduğu gibi sadece dürüst bir oyun. Açgözlülüğü diğerlerine bırakıyoruz."
 
   Ek olarak, firma oyun motorunun hazır ve çalışır durumda olduğunu fakat daha da geliştirileceğini belirtti. Çıkış tarihi duyurusunun ne zaman yapılacağı ile ilgili olarak da şu şekilde bir yorumda bulunuldu. 
 
   Adam Kicinski,
 
   "Resmi duyuru için sabırla beklemelisiniz. Çıkış tarihini bu sene duyurmayacağız, peki gelecek sene duyuracak mıyız? Kesin diyemem."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler