Chernobylite Temmuz'da Erken Erişimden Çıkacak

23.04.2021 16:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı All In! Games ve geliştirici The Farm 51, hayatta kalma korku RPG oyunu Chernobylite'ın Temmuz'da erken erişimden ayrılacağını duyurdu.

Tam sürüm Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series'e 2021'de daha sonraki bir tarihte gelecek.
 
All In! Games ve The Farm 51 Chernobylite'ın erken erişim sürümü için bugün yeni bir güncelleme yayınladı. Chernobylite gizeminin hatırlanmaya değecek olması için hikaye yeniden yazıldı, yeni seviyenin ilk parçası ve ödüllü besteci Mikolaj Stroinski'den yeni soundtrack eklendi, Steam Cloud, DLSS desteği ve başarımlar aktif edildi, AMD FidelityFX desteği ve genel performans iyileştirildi. 
 
Chernobylite şu anda Steam'de 80,00 TL'den satışta. Erken erişim sürümünü satın almak ileride yayınlanacak tüm indirilebilir içeriklere ücretsiz erişim sunacak. 
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chernobylite Platformlar: PC Geliştirici: The Farm 51 Dağıtıcısı: The Farm51 Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler